torsdag 4. september 2008

Flasker seg for Laos

Flasker seg for Laos
På sommerens regionstevne i Froland i Agder ble deltakerne utfordret til å støtte prosjektet "Rent vann til Laos". For kr. 30,- kunne deltakerne kjøpe sin egen vannflaske med spesialdesignet logo på. De kunne selv velge om flaska skulle være tom eller full av vann – hovedsaken var at overskuddet av salget skal gå til et prosjekt som skal skaffe penger til et vannprosjekt i Laos. Det ble solgt flasker for over 2000 kroner på regionstevnet.

MenighetscupenAdministrasjonsleder i Region Agder, Kirsti Torvik (bildet) har vært en av pådriverne til
at ideen har blitt realisert. Hun kan fortelle at flaskene også er blitt solgt på ulike arrangementer som har vært på Havglimt og Åpta misjonssenter i sommer. I tillegg skal flaskene selges under Menighetscupen i Kristiansand i september. - Dette er Norges største innendørsturnering i fotball, og jeg regner med at det kommer til å gå med en del flasker der også, sier Torvik. Dette året vil NMS i tillegg få de øvrige inntektene fra Menighetscupen. Også disse midlene vil gå til vannprosjektet i Laos.

Ta kontakt!
Ideen med vannflaskene er hentet fra lignende tiltak i kommuner og idrettslag, og Region Agder har store forventninger til at man i ulike NMS- og NMS U-sammenhenger vil selge mange flasker – tomme eller fulle – og samle inn mange penger til dette viktige prosjektet.
Hvis du har lyst på en slik flaske, ta gjerne kontakt med regionkontoret i Kristiansand,
tlf. 38 12 58 50, eller send en e-mail til agder@nms.no.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Follow by Email