torsdag 15. november 2012

Kirken den Norske på tur til Laos

Jeg er i Luang Prabang, Laos og venter på neste besøk....

Barna ventet på oss og tok imot oss med en nydelig sang


Sånn skal det være; smilende barn på skolen vår. Kanskje vi skulle bygd noen slike skoler i Norge også?


Denne karen fra Råde var den første av sitt slag å komme til landsbyene. Han kommer gjerne tilbake, og vil utfordres på mer enn stekt ris og varm te.

 
Resultat av prosjektet: unge damer får tid il andre intektsgivende arbeid. De viser stolt fram arbeidet, det tar en dag å veve et slikt skjørt, og faktisk fikk de solgt den del til besøket, men det er en hemlighet til jul......
Vi har nettopp, dvs igår og før 7timers kjøring til denne byen, sendt en gjeng "geistlige" tilbake. Den ærefulle gjengen kom fra SMM, samarbeidsforum for menighet og misjon under Kirkerådet. Det var fol fra øst og vest, sær og nord i Norge for se på arbeidet vårt her.

Det er alltid interessant med nye grupper. Fokuset er alltid forskjellig. Vi har noe vi vil vise fram, de hr noe de vil se.... Forhåpentligvis ble det litt av begge deler. Men med så begrenset tid ble det kanskje mindre av begge to. Har de fått plukket en blomst her er jeg fornøyd. Og jeg håper at det vakre idet enkle brenner seg fast til opplevelser som kan fordøyes og gjennopleves senere.
Ikke plass til så mange flere på denne flyplassen.

TAKK FOR BESØKET!

atle roger

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Follow by Email